Žene na KupiMe.hr u samo par sati pokupovale 500 skupih IPL depilacija

depilacija

Po tko zna koji put jedan od grupnih portala ponudio je depilaciju i tretman uljepšavanje za žene. S obzirom na količinu takvih grupnih popusta pomislili bi da se radi o još jednoj nekreativnoj grupnoj ponudi.

Ipak, današnji slučaj na KupiMe.hr bio je zaista zanimljiv. U svega nekoliko sati rasprodali su inače jako skupu IPL depilaciju tj. metodu bezbolnog odstranjivanja dlačica i to čak 500 komada. Svi grupni kuponi su doslovno razgrabljeni, a cijena je iznosila nemalih 400 kuna po kuponu.

Atraktivnost kupona s IPL depilacijom nalazila se u činjenici da se radi o čak 5 tretmana dugotrajne depilacije u centru Bella koja u normalnim okolnostima košta 2000 kuna. Osim toga Kupi Me je ponudio tzv. satisfied customer opciju kupnje tako da sve žene koje žele imati glatku kožu, a to ne uspiju tijekom tih 5 tretmana, ostvaruju svejedno 80% popusta i na sve sljedeće tretmane dok god im koža ne postane sasvim glatka.

I mnoge muževe je ovaj grupni popust sasvim sigurno oduševio.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>