Ponude iz kategorije ”Događaji” kojima možete ispuniti depresivne siječanjske dane

Siječanj je često na glasu kao depresivan mjesec, ali ako dane ispunite zanimljivim sadržajima, možete lakše i vedrije provesti početak godine. U nastavku donosimo ponude iz kategorije ”Događaji” s kojima možete na zanimljiv način provesti prvi mjesec u godini. 

  1. 23.1.2022. u 20 h, možete se zaputiti u Lisinski i uživati u nagrađivanoj predstavi punoj humora i iznenadnih obrata. Predstava U zajedničkom stanu”, romantična je komedija o dva para u izvedbi Ksenije Pajić, Matije Prskalo, Zijada Gračića i Mladena Čuture u kojoj možete uživati za samo 49 kn!
  2. Doživite pravu božićnu čaroliju i bajku obitelji Salaj s Darojković Prometom! Božićna bajka Salajland u Čazmi uz ulaznicu i prijevoz autobusom može biti vaša za samo 89 kn po osobi. Polazak je iz Dugog Sela u 14 h te unaprijed dogovorenih stanica u Zagrebu, a datum polaska je 06.1.2022.
  3. Po cijeni od 49 kn pogledajte urnebesnu komediju ”Ne daj se, Njofra!” o zajedničkom životu u izvedbi Ksenije Pajić, Katarine Perice, Pere Juričića i Mladena Čuture. Predstava se održava 30.1.2022. u Maloj dvorani u Lisinskom.
  4. Iskoristite dan u Trakošćanu uz dnevni boravak s ručkom te izbor ulaznica za dvorac ili bogati Wellness&SPA po cijeni od 450 kn za dvije osobe. Kupon vrijedi do 9.2.2022.

  5. Za samo 49 kn kupite ulaznicu za urnebesno smiješnu komediju ”Dekorater” o ljubavnom trokutu u izvedbi Ksenije Pajić, Ana Marije Percaić i Gorana Grgića. Romantičnu zavrzlamu kroz priču troje sjajnih glumaca možete pogledati 16.1.2022. u Lisinskom.

  6. Razveselite sebe ili najbolju frendicu tečajem šminkanja uz druženje i čašu vina u trajanju 2 h uz Red Lips professional make up by MAX FACTOR za 299 kn. Termin održavanja tečaja je 29.1. (subota) od 11 do 13 sati.

  7. Uživajte u urnebesnoj komediji ”Komušanje mozga” o društvenoj stvarnosti i životu u izvedbi Stojana Matavulja koja će vas nasmijati do suza po cijeni od 38 kn. Datum predstave je 13.1.2022. u Histrionskom domu.

  8. Priuštite si najzabavniju adventsku šetnju s razigranim Kolumbinama. Po cijeni od 54 kn možete otkriti brojne mitove i legende grada, a uz jednu  kupljenu ulaznicu za odrasle jedna ulaznica je gratis. Termin šetnje je 7.1.2022.

This entry was posted in Ostalo. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.