2300 najbržih ide u kino s popustom!

Kino ulaznice oduvijek su bile vrlo iznimno privlačna stvar na grupnim popustima, nema ih često, ali zato kad se nađu u ponudi planu nevjerojatnom brzinom!

To se dogodilo ponudi portala Trendi.hr u kojoj se za samo 40 kuna moglo kupiti dvije ulaznice za bilo koju 2D projekciju u  CineStar Arena IMAX kinu. Ovaj popust od 43% iskoristilo je 2300 ljudi, odnosno toliko je kupona za dvije ulaznice prodano u rekordnom roku.

Osim što kino ulaznica na grupnim popustima ima relativno malo, ovako popularnoj ponudi svakako je kumovalo i što se uz nadoplatu prilikom preuzimanja ulaznica može gledati i 3D ili 4D film, film dulji od 120 minuta, VIP sjedala i ostale pogodnosti.

CineStar si je ovom ponudom, osim dobrog publiciteta, pruštio i velik broj novih klijenata što je, na kraju krajeva, za svakog pružatelja usluge na grupnim popustima i krajnji cilj cijele priče.

Onima koji su bili dovoljno brzi želimo dobru zabavu, a vama ostalima preporučamo dežuranje na ovoj stranici kako ne biste još jednom propustili dobru priliku.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.