Kolektiva i Saljidalje donose super jeftine tretmane u slanim sobama

U posljednje vrijeme u Hrvatskoj se populariziralo liječenje u slanoj sobi. Slana soba je prostorija čiji s zidovi, strop i pod obloženi prirodnom kamenom soli iz rudnika. Posebnim uređajima- halogeneratorima se za vrijeme trajanja terapije u sobu upuhuju sitne, najfinije čestice kamene soli stvarajući mikroklimu kakva se nalazi u slanim spiljama. Halogenerator stvara idealnu koncentraciju mikro čestica i ionizira zrak.

Osobe koje prakticiraju terapije u slanim sobama kažu da im se nakon boravka u slanoj sobi smanjili umor, napetost, poboljšao san, podigli su koncentraciju i radnu sposobnost.

Slana soba ima terapeutski utjecaj u liječenju astme i bronhija, smiruje i produbljuje disanje, čisti dišne putove, djeluje protiv upala i alergija, kronične upale grla, psorijaze i jakih upala kože.
Preporučuju je rekreacijskim i vrhunskim sportašima, ljudima koji imaju pojačam tjelesni napor te svima onima kojima je potrebno jačanje imuniteta.

Na Kolektivi je trenutno ponuda za 40 minuta haloterapije u Slanoj sobi na Kvatriću. 1 kupon vrijedi za jednu terapiju za odrasle ili za dvije terapije za dijete. Rok iskoristivosti kupona je do 31.12.2011.
Šaljidalje također donosi tretman haloterapije. Ako živite na drugom kraju grada, posjetite SLANU SOBU SENSUS VITA u Baštijanovoj ulici, 30 kn za jedan tretman. I ovdje kupon vrijedi za jednu terapiju za odrasle ili dvije terapije za dijete. Dječja terapija traje veselih 20 minuta, dok je terapija za odrasle relaksirajućih 30 minuta. Djeca do 10 godina starosti dolaze u pratnji roditelja, a roditeljska pratnja se ne naplaćuje.

This entry was posted in Grupna kupovina, Ostalo and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.