60% popusta na Grupni.hr su popusti na proizvode

Grupni.hr od 5 trenutno aktivnih ponuda nudi čak 3 popusta na proizvode, ako ručak svrstamo u uslugu. Velik je to omjer proizvoda i usluga za zemlju gdje takvi grupni popusti još nisu zaživjeli. Zanimljiva je ponuda GIFTBOXA koji nudi popust na igračke, nešto što ne viđamo često na stranicama grupnih popusta.

ARANEA NERO omogućava 50 % jeftiniju kupnju dva anatomska jastuka dimenzija 45×75 cm. Svaki jastuk ima dvije presvlake, gornja ima funkciju aromaterapije, a donja je napravljena od kvalitetnog pamuka. Presvlake upijaju sve nečistoće i prljavštine ne dopuštajući da uđu u pjenasto punjenje, stoga sam jastuk nije potrebno prati.

Izvrsna je ponuda sesvetskog staklarskog obra Prtenjača. Kod njih možete kupiti zidno ogledalo dimenzija 60×40 cm, 50×50 ili 70×30 za samo 95 kuna. U cijenu je uključena i dostava na području Zagreba i montaža.

Dječaci, djevojčice i svi koji se tako osjećaju na Grupni.hr pronašli su nešto i za sebe, popust na igračku! Za 88 kuna možete priuštiti svom miljeniku originalnu igračku – solarnog robota! Požurite s kupnjom jer je ponuda limitirana, moguće je kupiti najviše 26 komada, a 10 sati nakon početka ponude već je prodano 17. Robota je najprije potrebno sastaviti, a zatim ostaviti malo na suncu da upije sunčevu energiju i igra može početi!  Ovo je idealna prilika da potaknete dijete na igru na svježem zraku, a ne ispred TV ekrana ili ekrana računala. Ako dan nije sunčan robota će pokrenuti mali generator.

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>