Adrenalin na grupnom popustu

Proljeće je odavno stiglo, ali energija koju daje sunce još ne popušta! Vrijeme je da se, ako već niste, izmigoljite iz mračnih stanova i iskusite prirodu. Možda da ovaj put osim duge lagane šetnje probate nešto opasnije, nešto što će vas ispuniti adrenalinom?
Adrenalin je hormon kojeg luči nadbubrežna žlijezda. Pojavljuje se u za organizam stresnim situacijama te   ubrzava rad srca, povisuje krvni tlak i s još mnoštvom reakcija priprema organizam na akciju.
Osjećaj uzbuđenja koji daje doza adrenalina u nekima je izazvao ovisnost. Ako još niste iskusili pozitivnu navalu adrenalina svipopusti.hr će vam pomoći!
MegaPopust nudi mogućnost da po dvostruko nižoj cijeni iskusite rafting na rijeci Zrmanji. Ploveći u gumenim čamcima uživat ćete u prekrasnoj prirodi, bistroj ledeno hladnoj Zrmanji, spustit ćete se po pitomim i pomalo divljim brzacima, a oni hrabriji pokorit će i 10 metara visok vodopad, Veliki buk.
Kupnjom kupona sigurali ste si svu opremu, uključujući i prsluk za plivanje.
Oni koji kopno preferiraju više od divljih voda imaju priliku iskusiti off road quad avanturu. UhvatiVal i destinacijska agencija Temperament za 299 kuna vode vas u triipolsatnu pustolovinu zvanu Vransko jezero.
Da biste probali ovu avanturu ne morate imati iskustva u vožnji, bit ćete pod stručnim nadzorom. U cijenu je uključena ulaznica u Vransko jezero, osiguranje, stručno vodstvo i oprema.
Uzmite stvar u svoje ruke i začinite si život!
This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.