Adrenalinski vikendi po dosadno niskim cijenama

Adrenalin je hormon kojeg luči nadbubrežna žlijezda. Pojavljuje se u organizmu za vrijeme stresnih situacija te  ubrzava rad srca, povisuje krvni tlak i s još mnoštvom reakcija priprema organizam na akciju.

Dvije su vrste adrenalina, onaj neželjeni, koji se pojavljuje kad se nađemo u opasnoj situaciji ne svojom voljom i onaj za kojim vi pomalo žudimo i koji nas čini živima. Baš taj “dobri” adrenalin mogao bi upotpuniti vaše slobodno vrijeme i priuštiti vam uspomene koje ćete pamtiti do kraja života!

Priroda, adrenalin i dobro društvo čine recept za vikend za pamćenje. I to za vrlo malo novca jer su SviPopusti za vas izdvojili nekoliko atraktivnih vikend adrenalinskih izleta.

Prvi na redu je roping poligon u adrenalinskom parku u Eko selu Žumberak. Za samo 99 kuna dvije osobe sat vremena mogu koristiti roping poligon koji se sastoji od dvadeset vježbi, odnosno elemenata temeljenih na različitim tehnikama savladavanja prepreka.   Svi sudionici su opremljeni sigurnosnom opremom te se sve vježbe se izvode pod nadzorom instruktora.

Adrenalinski vikend u divljini, točnije u Banovini možete si priuštiti za samo 89 kuna. Ova ponuda uključuje sportske sadržaje po programu uz animatora ili po vlastitom izboru te korištenje kamping opreme  (šator za 2 osobe, podloge, vreće za spavanje). Izletnici uz dodatne naplate mogu koristiti i druge aktivnosti u kampu.

Rafting na Neretvi s noćenjem platit ćete samo 225 kuna, a uživat ćete u boravku u prirodi s dobrim društvom,  nezaboravnoj rafting avanturi i domaćim jelima.

Jeste li pronašli adrenalinsku avanturu za sebe ili trebate još? Kliknite ovdje i budite informirani!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.