Apsolutni rekord grupne kupovine: Kolektiva na jednoj grupnoj ponudi prihodovala preko pola milijuna kuna!

hintertux

Veliki rast popularnosti grupne kupovine u Hrvatskoj najbolje ocrtava nedavno istekla tj. rasprodana grupna ponuda Kolektive za skijanje na glečeru Hintertux. Zbog same primamljivosti grupne ponude, nadolazeće skijaške sezone i dobrih prodajnih rezultata o tom smo grupnom popustu detaljno već i pisali. Ipak ni mi nismo mogli predvidjeti da će prema prihodima do sada rekordna grupna ponuda portala Kupi me (Odmor u hotelu Lambergh Chateau) biti ovako, gotovo besramno potučena do nogu od strane Kolektive.

Kolektiva je naime nakon, u svega nekoliko dana prodanih 100 kupona za odmor i skijanje na Hintertuxu u dogovoru s hotelom ponudila DODATNIH 50 kupona (po cijeni od 3360 kuna) koja je također uspješno prodala (naravno, ako je za vjerovati njihovom webu). Dakle u periodu od 10-ak dana koliko je ovaj grupni popust bio aktivan ostvario je prihod od nevjerovatnih 504.000 kuna što predstavlja apsolutni rekord kada je riječ o prihodu pojedinačne grupne ponude u Hrvatskoj. Bez obzira koliku maržu je Kolektiva pritom dogovorila za sebe, ekipa Jeffa Treichela i Martine Usmiani na ovoj je ponudi digla ogromne novce i postavila letvicu vrlo visoko. Nastavili su u istom tonu, ponudivši već danas dosta sličnu, no ipak nešto jeftiniju grupnu ponudu za skijanje na Kranjskoj gori.

Pritom valja imati na umu da je paraleleno tijekom tog perioda na Kolektivi bio objavljen i čitav tucet drugih grupnih ponuda s također zapaženim prodajnim rezultatima. Budući da su blagdani vrlo blizu i prava potrošačka groznica tek stiže, željno iščekujemo odgovor konkurencije!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.