Atraktivan lanac od inoxa s pozlatom 24k po upola manjoj cijeni

Portal Kupi si nudi kupon s popustom od 50% na atraktivan lanac od inoxa s pozlatom 24k. U ponudi su tri modela, svaki po cijeni od 350 kuna, umjesto 700 kuna.

  • 1. model je lanac od visoko poliranog inoxa s pozlatom 24k,
  • 2. model je lanac od visoko poliranog inoxa cijeli pozlaćen 24k,
  • 3. model je lanac od visoko poliranog inoxa.

Sva tri navedena modela lanca izrađena su novim zlatarskim načinom izrade da se ne vide spojevi, a karike su u jednom komadu. Lanci su čvrsti i ne pucaju. Kopča je kratka rotaciona i kockasta te prati oblik lanca. Lanci su visokog sjaja, ne korodiraju, ne tamne i apsolutno su neutralani na kožu. Pozlata je prava te je otporna na znoj, more, kupanje i tuširanje.

Dimenzije za sva tri modela su 65cm x 6mm x 6mm, a težine su oko 140 grama.

Lanci se mogu podići osobno u Zagrebu, a ukoliko ste izvan Zagreba, postoji mogućnost dostave na kućnu adresu. Poštarina iznosi oko 30 kuna, a dospijeće je idući dan.

Izaberite svoj model danas, a već sutra pokazujte ga svojim prijateljima!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Atraktivan lanac od inoxa s pozlatom 24k po upola manjoj cijeni

  1. Bok says:

    Koja prevara ovo, 50% popusta a oni prodaju isto ovo za 300 kuna, jos jeftinije, ako ne vjerujete kopirajte dio teksta od gore u google pa vidite di ce vas odvest.

  2. pavlovic mladen says:

    molim vas da mi odgovorite dali mi mozete poslati ovakav lanac postom,pouzecem a novci nisu problem.Doduse 50 eura je to a ne par tisuca eura.Moze i sms da me obavijestite,a ja se momentalno nalazim u Prijedoru kod Banja Luke.Nadam se da cete mi se javiti.Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published.