Balonske dekoracije za samo 50kn donosi Kupi u grupi

Pripremate rođendansko slavlje, vjenčanje, djevojačku, momačku i želite ukrasiti dom, a ne znate kako ni s čim? Rodilo se dijete pa pripremate poklon za prijatelja ili jednostavno želite uživati u dekoraciji s balonima? Ova ponuda je idealna za vas! Kupite kupon, kojeg donosi portal Kupi u grupi u suradnji s Balon studijom Orladno, za balonsku dekoraciju u vrijednosti 100kn za samo 50kn i neka vesela zabava počne!

Da svaki rođendan bude poseban… 1 balon, 100 balona, baloni napuhani zrakom, baloni na helij… Figure od balona… Naručite balonsku dekoraciju baš po svojoj želji.

Snagu balonskih dekoracija ne treba podcijeniti – one zaista mogu razvedriti i najcrnji dan. Balonske dekoracije mogu običan prostor pretvoriti u izuzetan spektakl. Za punjenje balona u većini zemalja koristi se helij, plin lakši od zraka. Nije otrovan i nije zapaljiv. Jedan inertan plin, koji u kombinaciji s bilo kojim plinom ne stvara otrovnu mješavinu i ne predstavlja opasnost za okolinu. Uobičajeno je za helij da kad se udahne u manjim količama mijenja glas. Ipak, nemojte raditi to ili radite s velikim oprezom. Siguran i jednostavan za uporabu helij će učiniti vaše balone nezaboravnima i zabavnima. Bez obzira planirate li puštanje balona iz mreže ili trebate jedan slavljenički balon, helij je plin koji će vam sve to omogućiti.

Iskoristite ponudu i naručite balone u obliku Djeda Mraza, snjegovića, pahulja… Baš za blagdansko vrijeme koje dolazi. Budite originalni i posebni!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.