Bonus plus donosi grupnu ponudu koja rješava probleme Vašeg računala

Koliko puta do sada Vam se nešto dogodilo na računalu? Ni sami ne znate što, ali bitno Vam je problem riješiti što brže… Vjerojatno imate svog informatičara, prijatelja, kuma kojeg obično zagnjavite oko svega što se tiče računala. Samo što tog prijatelja, kuma treba dočekati jer je teško uskladiti sve životne obaveze i rješavati tuđe probleme.
Možda niste upućeni da se poteškoće s Vašeg računala mogu otkloniti i udaljenim pristupom Vašem računalu, no taj način rješavanja problema je i doista moguć i uvelike će Vam pomoći u najvažnijem trenutku.

Udaljena PC podrška u suradnji s Bonus plusom donose ponudu koja će većini vas biti od iznimne koristi. Iz Udaljene PC podrške ističu kako posao, pa i normalan život većini ljudi ovisi o upotrebi osobnih računala, stoga je neizmjerno važno njihovo učestalo održavanje i pravilno rješavanje svih nepoćudnih aktivnosti. Jedini uvjet da Vam pomoć stigne u potrebnom trenutku je da imate pristup internet vezi te da posjetite stranicu Udaljene PC podrške.

Kupon košta 199 kn, umjesto 400 kn koliko je uobičajena cijena za ovu uslugu, a jednim kuponom možete riješiti jedan problem.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>