BonusPlus dovodi majstora u vaš dom

Kad nam zatreba majstor u kući, žene najčešće zovu svog muškarca. Međutim, tu se možemo susresti s nekoliko problema; ili svog muškarca nemamo ili baš naš muškarac nije na ti s popravcima pa je žena ta koja je zapravo majstor. Ili barem pokušava biti.

Možda ste izvrstan  nogometaš, programer ili space menager, ali majstor jednostavno niste i ne trebate biti. Prestanite gubiti živce i tratiti vrijeme, posudite si majstora na dva sata!

BonusPlus.hr potrudio se pronaći PERU, majstora koji je spreman pokucati na sva zagrebačka vrata i u dva sata rada popraviti sve što je u njegovoj moći.

Pitate se, što sve Pero zna i umije? Nema što ne zna! Popravit će vam slavine, odčepiti odvode, polijepiti otpale pločice, pošarafiti rasklimane police, popraviti električne priključke, vodokotlić, lustere, instalirati kućanske aparate, promijeniti brave, kvake i još mnogo toga. Majstor Pero je čovjek s iskustvom, baš onaj kojeg trebate, a nikad ga nema!

Da ponovimo, za 199 kuna majstor Pero obavit će popravke u zagrebačkim domovima. Ako ste malo izvan Zagreba trebate nadodati još po kunu za svaki prijeđeni kilometar.

Ova ponuda svakako je osvježila grupnu kupovinu. U moru kozmetičkih i frizerskih tretmana BonusPlus.hr ponudio nam je nešto novo, zanimljivo i zaista korisno.

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.