Bonus Plus – nove grupne ponude naišle na manji odziv

BonusPlus ponuda funkcionira već tjedan dana, ali odaziv potrošača i nije prevelik. Da podsjetimo, radi se o novom dodatku portala BonusPlus, gdje se za simboličnu cifru kupujete  popusni kupon koji možete koristiti više puta kroz godinu.

Trenutno je aktivna ponuda kojom za 5 kuna ostvarujete 20% popusta na sve popravke bijele tehnike i to 10 puta do kraja ove godine. Kupon realizirate na zagrebačkoj adresi servisa Fakin, a odlično je što  kupon ne glasi na ime već je prenosiv.

Također, možete ostvariti i popust od 10 % na jednu vrlo zanimljivu uslugu, dostavu pića u bilo koje noći. Ipak, ova je ponuda prilično ograničena. Iako kupon košta samo dvije kune moguće ga je iskoristiti samo jednom i to za narudžbu veću od 100 kuna. U ponudu ulazi samo dostava pića, dok popust ne vrijedi za grickalice i cigarete.

Inače, Noćna Smjena se zasniva na jednoj odličnoj ideji. Koliko puta ste usred tuluma ostali bez cuge ili ste se usred kasnonoćnog filma baš zaželjeli nezdravih grickalica? Noćna smjena pobrinut će se da vam besplatno dostavi što god poželite, a nalazi se na njihovom cjeniku. Osim alkoholnih i nealkoholnih pića i grickalica dostavit će i plastične čaše, kondome i led u vrećicama. Cijene su slične onima na benzinskim postajama.

Iako do sada kupci nisu pokazali prevelik interes vjerujemo da će povećanjem i poboljšanjem ponuda ovakav način grupnih popusta zaživjeti.

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.