BonusPlus vas vodi u Veneciju za tričavih 249 kuna!

BonusPlus donosi jednu atraktivnu ponudu za putovanje. Radi se o jednodnevnom putovanju u Veneciju preko pulske agencije Commodore Cruises d.o.o. Ako baš njihov brod izaberete za putovanje u Veneciju uštedjet ćete više od 50% te jedan kupon platiti 249 kuna. Svako dijete mlađe od 7 godina u vašem će društvu putovati besplatno, a djeca do 14 godina plaćaju svega 100 kuna. Kreće se iz Pule, Rovinja, Poreča i Umaga, a u cijenu je uključen i vodič. Važno je znati da ćete za sve atrakcije nekadašnje Mletačke metropole morati posebno nadoplatiti na licu mjesta.

Putovanja na grupnim popustima svakako su odlična ponuda. Bilo bi zanimljivo pronaći neku kompletnu ponudu koja uključuje put, smještaj, hranu, vodiča, ulaznice za muzeje i slično. Vjerojatno je prilično teško složiti ponudu koja bi istovremeno išla na ruku svim pružateljima usluga; prijevoznicima, hotelijerima, agenciji… ali nije nemoguće! Prostora za ovakve grupne popuste svakako ima, mi čekamo prvu  ponudu.

A što vidjeti u Veneciji? Nikako nemojte propustiti vožnju gondolom jednim od venecijanskih kanala. Doživjet ćete Veneciju iz jedne druge perspektive, romantičan, smiren i lijep grad na vodi.

Morate vidjeti glavni središnji trg, Trg Svetog Marka i Baziliku svetog Marka koju zbog bogatog uređenja nazivaju još i Zlatna crkva. Obavezno posjetite i renesansnu  Nacionalnu knjižnicu sv. Marku s najstarijim rukopisima na svijetu.

Nemojte se previše braniti ni od gastronomskih užitaka, probajte originalnu talijansku pizzu, tjesteninu ili vrhunski pripremljenu ribu.

Venecija je svojedobno inspirirala mnoge umjetnike kao što su Petrarca, Goethe, Dickens… zašto ne dopustite da inspirira i vas?

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.