Bowling mania – Ponuda dana i Povoljno.hr na kuglanju demonstrirali moć grupne kupovine

bowling kuponi

U posljednje vrijeme, najveći “rising star” odnosno najpopularniji grupni popust na hrvatskom tržištu grupne kupovine je bez sumnje bowling – klasična američka inačica kuglanja! Bowling se ponajviše tijekom prošle godine dobro udomaćio unutar ili nadomak većih shopping centara u Zagrebu pa je zbog same prirode ovog popularnog vida zabave samo bilo pitanje vremena kada će se pojaviti i na grupnom popustu.

Iako je Kolektiva još potkraj prošle godine ponudila grupni popust za sat vremena bowlinga u shopping centru West Gate nadomak Zagreba (55% popusta) i prodala 410 kupona (po cijeni od 59 kn) prvi veliki, ali zaista veliki novac na grupnom popustu za kuglanje zaradila je Ponuda dana.

Ekipa Ponude dana u suradnji s Bowling centrom 300, pored City Center One shopping centra u Zagrebu, ponudila je sveobuhvatniji grupni popust koji je osim dvosatnog kuglanja za pet osoba uključivao i jumbo pizzu, 3 litre piva te naravno najam cipela za kuglanje!

Prodavši čak 1499 kupona po cijeni od 180 kn (umjesto 360 kn) Ponuda dana odnosno bowling firma K-prikolice d.o.o. uprihodovali su zajedno blizu 270.000 kuna samo na ovoj jednoj grupnoj ponudi i doslovce napunili sve bowling laneove za gotovo sve raspoložive (posebice večernje) termine.

Uvidjevši ovaj zavidan uspjeh, i ekipa s Povoljno.hr ponudila je gotovo identičan grupni popust za kuglanje u suradnji s istim bowling centrom, ovog puta po nešto višim cijenama (ali i s terminima do 22h) i ostvarila također iznimno dobar rezultat uprihdovavši blizu 200.000 kuna!

Primjetivši da bowling grupni popusti idu kao salva i da će upravo tim grupnim popustom garantirano ostvariti odlične prodajne rezultate i Grupnjak.hr je ponudio praktički identičan grupni popust za kuglanje koji je još aktivan po istim uvjetima kao i prethodni od Povoljno.hr (trenutno uprihodovao blizu 24.000 kuna)!

Kako vlada još uvijek ogromna potražnja za bowlingom, a mnogi su upravo preko grupnih popusta po prvi puta dobili priliku otići na kuglanje s ekipom, Ponuda dana odlučila je naravno (po novim cijenama) ponoviti ovaj grupni popust i trenutno je još uvijek aktivan. Pa tko bi im i zamjerio, budući da je ekipa tako masovno prihvatila i bjesomučno po Facebooku, oglasnicima i forumima razmjenjivala, tražila i preprodavala upravo ove grupne kupone.

Na ovaj su si način grupni portali samo s ovom jednom ponudom osigurali pokriće hladnog pogona i egzistenciju na duže razdoblje, a njihovi vlasnici kao i vlasnici firme K-prikolice d.o.o. sasvim sigurno zadovljno trljaju ruke, nasmiješeni od uha do uha. Jedino, čini se, konobari i teta na recepciji Bowling centra 300 nisu baš presretni količinom posla s kojim su ih gazde zatrpale ovih dana.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.