Božićni paket zdravlja za 250 kuna uz Bagatelu

Odličnu ideju za poklon ispod bora ove godine daje Bagatela.hr.

Naime, za samo 250 kuna, umjesto 450 kuna razveselite dragu osobu s božićnim paketom zdravlja. Poklon paket uključuje dvije Vervita loptice za pranje rublja i knjgu “Čista i jednostavna prirodna kontrola težine” koja će svima sigurno zatrebati poslije božičnih i novogodišnjih blagdana. Knjigu je napisao dr. Norman W. Walker koji je doživio 118 godina. Valjda čovjek zna što piše. Za Vervita loptice ste sigurno već čuli, ali da se kratko prisjetite, riječ je o lopticama uz čiju pomoć perete rublje bez ili s vrlo malo praška. Na taj način štedite novac i čuvate zdravlje, jer na rublju ne ostaju tragovi kemikalija i ne zagađujete okoliš ispuštanjem kemikalija u naše vode. Koža – naš je najveći osjetilni organ prepun pora, živaca i žlijezda. Najmanja količina kemikalija na koži može poremetiti prirodne procese disanja i znojenja kože, regulacije temperature i vlažnosti, obrane od bakterija. Mnoge alergije i iritacije kože posljedica su cjelodnevnog prekrivanja kože rubljem koje nije 100% isprano od kemikalija. U uvjetima povećane vlažnosti koža se nadražuje ostacima tih kemikalija. Koža nam crvenilom daje znak da joj nešto ozbiljno smeta. Kreme mogu djelomično zaštititi kožu, ali uzrok iritacija ostaje. Pranje rublja Vervita lopticom štiti cijelu obitelj od iritacija kože. Također, Vervita loptica neutralizira klor i čuva vaše obojano rublje te čuva perilicu iznutra.

Paket možete preuzeti na adresi: Perjavica 12, Stenjevec, radnim danom od 10-14 sati u Zagrebu. Ukoliko želite da vam se paket dostavi potrebno je poslati na e-mail [email protected] vaše ime i prezime, točnu adresu te broj mobitela. Trošak dostave iznosi 20 kuna po adresi.

Svi smo ne jednom vidjeli bijelo-sivu pjenu u potocima… rijekama… moru… To su tek tragovi od milijuna kilograma skupog deterdženta koje svake godine priroda u Hrvatskoj treba kao naš otpad sakriti od naših očiju. Čuvajmo naše vode čistima i bistrima, jer vode na zemlji i ispod nje naše su veliko bogatstvo koje ostavljamo u nasljeđe našoj djeci. Hvala.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.