Brinite o svome zdravlju uz najbolje ponude

Brinite o svome zdravlju uz najbolje ponude iz kategorije zdravlja. Obavite kompletan pregled za vozačku dozvolu, ginekološki predmet ili neki od preostalih pregleda po najpovoljnijim cijenama i uz najbolju uslugu.

  1. Obavite liječnički pregled za profesionalnu vozačku dozvolu B, C i D kategorije u Ustanovi za zdravstvenu skrb Vaš pregled za 339 kn! nakon pregleda se izdaje liječničko uvjerenje o tjelesnoj i duševnoj sposobnosti za upravljanje vozilom, a kupon vrijedi do 16.4.2021.
  2. Brinite o svom intimnom zdravlju na vrijeme i prepustite se u ruke stručnjaka. Obavite specijalistički pregled, papa test, ultrazvuk i konzultacije za 270 kn! Rok iskoristivosti ponude je 24.4.2021.
  3. Rak dojke najčešća je zloćudna bolest kod žena i ako se otkrije u ranoj fazi, izlječiv je u 98% slučajeva. Obavite ultrazvuk dojki i besplatan pregled pazušnih jama u Ordinaciji Kraljević za 199 kn. Rok iskoristivosti je 26.3.2021.

  4. Patite od svakodnevnih bolova i ukočenosti? Odaberite tretman koji vam može promijeniti život. Priuštite si namještanje kralježnice i pregled atlasa uz Thumper vibro masažu s dubinskim djelovanjem protiv bolova za 149 kn. Kupon vrijedi do 20.3.2021.

  5. Izuzetno je važno slušati tijelo i ne ignorirati signale koje šalje! Obavite ultrazvuk i pregled štitnjače u Ordinaciji dr. Vesna Paral za 199 kn sve do 19.3.2021. kada ponuda prestaje vrijediti.

  6. Obavite preventivni i estetski paket za zdrave zube u Rotim Medical Centru koji uključuje: pregled, pjeskarenje, poliranje, čišćenje zubnog kamenca i digitalni ortopan za 195 kn. Rok iskoristivosti ponude je 7.5.2021.

  7. Prevenirajte moguće komplikacije i na vrijeme saznajte stanje vena u Poliklinici Stil Medical u Središću uz color doppler vena nogu za 299 kn. Rok iskoristivosti je 19.4.2021., a sam pregled traje 5 do 20 minuta.

  8. Djelujte preventivno kod tegoba povezanih s disanjem i gutanjem, glavoboljama i kod problema sa sinusima uz detaljan specijalistički pregled uha, grla i nosa za djecu ili odrasle s odmah gotovim nalazima za 199 kn. Rok iskoristivosti je 1.4.2021.
This entry was posted in Ostalo, SviPopusti.hr and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>