Čak 30 tretmana mršavljenja za samo 1.960 kuna uz Mega popust

Kada ste posljednji put odlučili da ćete redovito vježbati? Jutros, a onda ste se navečer pronašli kako sjedite ispred tv-a ili laptopa s velikom kanticom čokolade ili grickalicama. Odbacite loše navike uz ovaj kupon.

Senzacionalnu ponudu i popust od vrtoglavih 80% donosi Mega popust i Moje sunce! Naime, platite svega 1.960 kuna, umjesto 9.800 kuna za 30 tretmana za mršavljenje i vratite svom tijelu liniju na kojoj će vam zavidjeti mnogi.

Program by weyergans sadrži:

  • 8 lipoliza (tretman eliminacije masnih naslaga uz pomoć blagih strujnih impulsa BODYSTAR aparatom),
  • 5 SPM masaža vakumom (vakumska masaža za lice i tijelo),
  • 5 sono terapija za UZV razbijanje masnih stanica (sono styler aparat se upotrebljava u kozmetičke svrhe gdje ultrazvučni valovi pospješuju metabolizam kože),
  • 5 vacustylera (tretman negativnim tlakom),
  • 5 limfnih drenaža (izvodi se aparatom SLIDE STYLER koji djeluje na dijelove tijela opterećene nagomilanim masnoćama i viškom vode u tijelu),
  • 2 body wrapp-a (već nakon prvog tretmana dolazi do pokretanja i postepenog topljenja masnih naslaga na tijelu).

Ali, ovdje ponuda ne staje. Uz sve navedeno, stručne ruke će vam izraditi plan prehrane i praćenja u kilogramima i centimetrima.

Cjelokupna terapija prolazi kroz 4 stadija: stimulacija limfnog protoka, aktivacija metabolizma masti, jačanje vezivnog tkiva i krvožilni trening. Terapija se široko primjenjuje u praksi i pokazuje zapanjujuće rezultate i u borbi protiv celulita.

Kupon u ruke i do vitke linije bez muke!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.