Čarape Bakugan, Baltazar za djecu i kvalitetne čarape za odrasle na grupnom popustu

Kada ste posljednji put kupili čarape? Jeste li ih kupovali sami ili odabir obično prepustite nekom drugom?

E pa,vrijeme je da stvari preuzmete u svoje ruke i kvalitetnim čarapama opskrbite cijelu obitelj!

Upravo takve, kvalitetne čarape, muške, ženske i dječje, svih oblika i veličina, te s visokim udjelom pamuka proizvodi tvornica čarapa Makar. U svojoj ponudi tvrtka ima i navijačke čarape hrvatske reprezentacije, kao i licencirane proizvode s likovima starog dobrog Profesora Balthazara, ali i novih modernih junaka poput Bakugana.

Sve to, može se kupiti po znatno povoljnijoj cijeni u današnjoj ponudi na stanici grupne kupovine Platimanje.com. Za proizvode tvrtke Makar po izboru u vrijednosti 100 kuna, treba se platiti samo 49 kuna. Štoviše, kuponi se mogu spajati, pa jedna osoba može kupiti čarapa u vrijednosti od čak 300 kuna!

‘Stvar je vrlo jednostavna. Sve cijene i modeli mogu se vidjeti na stranicama web shopa tvrtke Makar. Popis odabranih modela pošalje se e-mailom i nakon toga čarape se mogu osobno preuzeti u tvornici u Samoboru ili naručiti dostava poštom’, ističe Matija Tušek direktor FSI grupe, u čijem je vlasništvu stranica Platimanje.

Stranica grupne prodaje Plati manje uvela je i neke inovacije među hrvatske ‘groupon’ portale. Uvedene su tako rezervacije kupona, svojevrsna plaćanja ‘na rate’, a prvi
su na tržištu grupnih stranica uveli i status ‘prijatelja portala’. Od prije nekoliko dana popuste nude i u Splitu, uz otprije dobro pokrivena tržišta Zagreba, Varaždina i Čakovca.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>