Čokoladna masaža cijelog tijela uz 62% popusta

Masaža koja opušta i podiže raspoloženje. Potiče lučenje serotonina – hormona sreće, njeguje i revitalizira kožu… Uronite svoje umorno tijelo u toplu čokoladu i uživajte 60 minuta u jedinstvenoj čokoladnoj masaži u Studiju za aromaterapiju Geranij, uz ponudu koju donosi portal Grupni popust.

Ponuda uključuje senzualnu masažu cijelog tijela toplom tekućom čokoladom u trajanju od 60 minuta za svega 69, umjesto 180 kuna.

Tretmani jestivim sastojcima u Europi se primjenjuju tek nekoliko godina, za razliku od istočnjačkih kultura koje ih koriste već stoljećima kao dragocjene za očuvanje mladosti i zdravlja, ljepote kože, tijela i duha. Jedna od tih neodoljivih poslastica koja se koristi za masažu jest upravo topla čokolada.

Masaža toplim čokoladnim uljima predstavlja poseban užitak u ovim hladnim, zimskim danima. Čokoladna masaža posebno se preporuča osobama koje su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno. Mirisi s kojima nas obavije čokolada preplavljuju nas osjećajima neizmjerne sreće i zadovoljstva. Čokolada koja se koristi tijekom masaže potpuno je prirodna bez ikakvih kemijskih stabilizatora, što znači da će vam koža zablistati  čokoladnim sjajem i usput se u potpunosti obnoviti. U vašem tijelu stvara se ugodni osjećaj topline, i uz laganu, opuštajuću glazbu dovodi do smirene ravnoteže duha i tijela.

Kakao maslac jedna je od najcjenjenijih i najstabilnijih poznatih masti, a zbog svoje strukture ima sposobnost dubinskog prodiranja u kožu, topljenja masnoća i zadržavanja vlažnosti. Bogat je vitaminom E, koji sprječava starenje kože, a istodobno je čini zategnutom i glatkom. Tretmani i masaže toplom čokoladom, hit su u cijelome svijetu. Masaža čokoladom zbog svog blagotvornog djelovanja postala je jedan od omiljenijih masaža za opuštanje u wellness centrima.

Otkrijte sve ljekovite tajne čokolade na vlastitoj koži i uronite u porciju čokoladnog užitka!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.