Crno Jaje i dalje najpopularnije prema Googleovoj statistici!

Grupna kupovina posljednjih je nekoliko godina sve popularniji način kupnje. Osim što se obavlja iz topline doma ili udobnosti ureda nisu na odmet ni veliki popusti kojima možete uštedjeti i više od polovine iznosa.Prema Googleovoj statistici pretraživanja najjači portali za grupnu kupnju u Hrvatskoj u ovom trenutku su Crno Jaje, Ponuda Dana, Kolektiva, Mega Popust i Kupi Me i to upravo tim redoslijedom.

Kako se mijenjala popularnost pojedinih portala vidjet ćemo kroz usporedbu Googleovih podataka kroz siječanj 2012., 2013. i 2014. godine.

Početkom 2012. prema Google Kolektiva je čvrsto držala prvo mjesto u popularnosti. Dvostruko lošiji, ali ipak drugi bio je portal Kupi Me dok mu je Ponuda Dana bila za petama. Crno Jaje i MegaPopust tada su se tek probijali na tržište.

Već godinu dana kasnije slika se mijenja i Crno Jaje polako, ali sigurno oduzima Kolektivinu prednost. Ponuda Dana i dalje drži treće mjesto ali s nešto boljim rezulatima, dok popularnost Kupi Me polako pada. MegaPopust i dalje je na posljednjem mjestu, ali puno popularniji nego godinu dana ranije.

Podaci od ove godine govore da se Crno Jaje uvjerljivo smjestilo na prvom mjestu, dok je druga, dosta lošija Ponuda Dana. Kolektiva je u ove tri godine pala na treće mjesto, a MegaPopust (iako lošiji od prethodne godine) se popeo za jedno mjesto. Portal Kupi Me pao je na posljednje mjesto po popularnosti pretraživanja na Google.

Za kraj vas pitamo; koji je vaš omiljeni portal za grupnu kupnju? Odgovoiriti možete u komentaru ili na našoj FB stranici.

Dobar šoping žele vam SviPopusti.hr 🙂

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Crno Jaje i dalje najpopularnije prema Googleovoj statistici!

  1. Pingback: RUMUNJI PREUZIMAJU KOLEKTIVU – SPAS ZA NEKAD NAJPOPULARNIJI PORTAL ZA GRUPNU KUPNJU?

Leave a Reply

Your email address will not be published.