Crno jaje nudi grupnu ponudu s najvećim prihodom – trajnu depilaciju

Statistike portala svipopusti.hr pokazuju da je trenutačno aktivna grupna ponuda s najviše prihoda ponuda portala Crno jaje. Radi se o 93% popusta na 5 tretmana depilacije cijelih nogu, 5 tretmana depilacije bikini zone i još 6 tretmana po izboru. Do sada je prodano više od 490 kupona, a njihova ukupna vrijednost iznosi oko 488 000 kuna.

Tajna popularnosti ove ponude vjerojatno leži u više činjenica, prva jest da se radi o dobrom tajmingu, naime ponuda za trajnu depilaciju pojavila se prije ljetnih godišnjih odmora. Zatim, radi se o zaista velikom popustu od 93% i uštedi od gotovo 13 000 kuna. Vrlo bitno je i relativno dugo trajanje ove ponude te način promocije, naime Crno jaje jedan je od rijetkih portala koji se reklamira na nacionalnoj televiziji, a prema našim statistikama nalazi se na 4. mjestu popularnosti na Facebooku portala za grupnu kupovinu.

Podsjetimo, na portalu svipopusti.hr, osim ove, možete pronaći još gotovo 2 000 različitih grupnih ponuda. Prosječan popust koji se nudi iznosi jest 54%, a ukupna današnja dnevna ušteda je  1 443 000 kuna.

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.