Crno jaje prodalo više od 3400 kupona za karting

Brzina, adrenalin i slast pobjede – to tri su razloga zbog kojih mnogi odabiru vožnju go-kart vozilom. Na neko vrijeme možete iskušati kako je to biti vozač Formule 1, a iskusni karting vozači kažu da se na taj osjećaj lako navući :).

Go-kart vozila u svom sadašnjem obliku u Europu su stigla kasnih 50-ih godina prošlog stoljeća. Bilo je to vozilo opremljeno motorom kosilice, pogonjeno pogonom na stražnje kotače. Tijekom godina napredovalo je i danas može postići brzine veće i od 200 kilometara na sat, piše kart-karting.com.

Ukoliko i vi želite iskušati svoje vozačke sposobnosti na karting stazi uz ovu ponudu to možete učiniti s uštedom od 57%. U ponudu je uključena sva zaštitna oprema; kaciga, higijenska potkapa, zaštita prsnog koša i vrata, rukavice i kombinezon. Možete kupiti jednu, tri ili pet vožnji, a sa svakom vožnjom raste i popust koji možete ostvariti. Važno je znati da ne morate sve vožnje iskoristiti u istom terminu.

Koliko je popularna ova ponuda svjedoči činjenica da se radi o trenutačno najpopularnijem grupnom popustu portala svipopusti.hr. Za vrijeme zaključivanja ovog članka kupone je kupila 3401 osoba, a taj će broj, vjerujemo, zbog atraktivnosti ponude i rasti.

Na svipopusti.hr trenutačnoje dostupno više od 2 500 ponuda za grupne popuste, stoga vam neće biti teško pronaći onu za sebe.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.