Danas 2000 aktivnih grupnih popusta na Svipopusti.hr!

Ono što je nekad bilo: “Kupiš dvije, jednu dobiješ gratis” ili raširenija varijanta “3+1” već nekoliko godina u pomalo izmijenjenom obliku postoji i na nešto drugačijem hrvatskom tržištu. Radi se, naravno, o grupnim popustima. Princip je sličan, ako je dovoljan broj ljudi zainteresiran za određenu ponudu, njena cijena pada i do 90%, pružatelji usluge ili prodavači količinom nadomjeste razliku cijene, reklamiraju se, a korisnici dobiju jeftiniju uslugu ili proizvod.

Svipopusti.hr vodeći je generator grupnih popusta u Hrvatskoj, što znači da na našem portalu možete pronaći baš svaku grupnu ponudu u Hrvatskoj. Kako bi se olakšala pretraga popusta svi su raspoređeni po kategorijama i gradovima, a moguće ih je sortirati i po cijeni, postotku uštede, broju prodanih kupona i slično.

Danas nudimo ukupno 2000 različitih grupnih ponuda, prosječna ušteda je 66%, a ukupna nevna ušteda danas iznosi 2 466 003 kune.

Trenutačno najpopularnija ponuda, odnosno ponuda s najvećnom ukupnom uštedom je trodnevno opuštanje u termama Vivat. Radi se o ponudi vrijednoj 1 335 kuna, sada sniženoj za 50% koju je do sada kupilo 228 osoba.

Izaberite nešto za sebe i šopingirajte jeftinije uz svipopusti.hr!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.