Doček Nove 2019. godine s popustom

Već je sredina prosinca, a vi još uvijek ne znate gdje ćete dočekati Novu 2019. godinu? Zvuči jako poznato. Zato smo za vas pripremili listu super dočeka i putovanja za doček po odličnim, povoljnim cijenama s popustom!

Što kažete na doček Nove godine u Zagrebu? Vrhunski provod u Dalmatino Pizzeriji uz švedski stol, all inclusive hranu i piće i DJ-a koji će zagrijati atmosferu, za samo 279 kn po osobi!

Još jedna opcija za Zagreb je all inclusive doček u Hotelu Phoenix. Čeka vas bogata večera uz živu glazbu, neograničenu konzumaciju pića i pjenušac u ponoć za 450 kn!

Vesela Nova godina u Fužinama, tradicionalan doček u podne, kojeg je prošle godine posjetilo čak 12.000 ljudi za 120 kn! Uključen posjet jezeru Bajer i kvarnerskoj kraljici Opatiji.

Nova godina u Termama Sveti Martin! 5 dana uz polupansion za 2 osobe plus doček Nove na čak 4 lokacije plus večer uz Nenu Belana i Fiumense 29.12.18.! EXTRA: 500 kn popust najbržima!

Nova godina u Valmar Collection Imperial Hotel Adults Only! Ponuda uključuje čak 4 noćenja s polupansionom za dvije osobe, Novogodišnju večeru te brojne pogodnosti poput korištenja bazena i fitnesa. Cijena iznosi 4359 kn.

Nova godina ili advent u Splitu! Ponuda uključuje 1 noćenje za dvoje i gratis bocu šampanjca u luksuznim sobama*** nedaleko od Dioklecijanove palače po cijeni već od 225 kn!

Otputujte do susjedne Slovenije i dočekajte Novu u Rogaška Slatina Hotelima. Ponuda uključuje 2 noćenja s polupansionom i dočekom Nove godine za 2 osobe uz slobodan ulaz u hotelski bazen i druge pogodnosti. Cijena iznosi 4049 kn.

Dočekajte Novu uz rimsku raskoš i oazu Terma Ptuj! Ponuda s popustom uključuje 2 ili 3 polupansiona u bungalovima ili mobilnim kućicama uz Novogodišnju večeru i ponoćni šampanjac po cijeni već od 2366 kn!

Posjetite Sarajevo i proslavite doček u Hotelu Festival uz 2 noćenja s doručkom za dvije osobe i dvije karte za Sarajevsku žičaru. Cijena ponude iznosi 2376 kn.

Najluđu noć u godini dočekajte u Budvi! Uz Best Travel krenite na doček Nove godine u Budvi uz 4 dana/3 noćenja s polupansionom u hotelu 3* uz prijevoz autobusom iz Zagreba za 1239 kn po osobi!

Brojne druge povoljne ponude za doček Nove provjerite na portalu Svi Popusti!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.