Pet dana u Rimu za doček Nove godine za samo 1.200 kuna uz Kupi u grupi!

Poznato je da svi putovi vode u Rim. Pa tako i ova odlična ponuda koja dolazi s portala Kupi u grupi. Oni zajedno s Tina Toursom donose ponudu koja se odnosi na pet dana u Rimu s dočekom Nove godine za samo 1.200 kuna, umjesto 1.995 kuna.

Požurite, uzmite partnera ili prijatelje i kupite kupone što prije jer je broj mjesta ograničen! Plan putovanja je sljedeći:

1. DAN: Zagreb – Rim 28.12.

Polazak turističkim autobusom u 20.00 sati  s perona 502-506 Autobusnog kolodvora, 21:00 sati polazak iz Karlovca, te u 22:00 sa sjevernog odmorišta Vrata Jadrana pored Rijeke. Noćna vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz usputna zaustavljanja.

2. DAN: Rim 29.12.

Dolazak u Rim u jutarnjim satima. Odlazak na razgledavanje grada VATIKAN SA SIKSTINSKOM KAPELOM… Odlazak do TRGA SV. PETRA gdje ćete vidjeti BERNINIJEVE KOLONADE, najveći egipatski obelisk u Rimu i 2 fontane. Nakon razgledavanja BAZILIKE SV. PETRA, prve među četirima patrijarhalnim bazilikama Rima, posjetit ćemo KRIPTE s grobovima papa, a među njima i grob prvog pape sv. Petra. Slobodno vrijeme za osobne programe. Odlazak u hotel. Noćenje.

3. DAN: Vatikan 30.12.

Nakon doručka, odlazak  autobusom prema gradu. Po dolasku u Rim slijedi posjet KATAKOMBAMA, stara groblja još iz rimskog vremena, i sastajališta prvih kršćana. Nastavlja se razgledavanje dviju patrijarhalnih bazilika: BAZILIKE SV. PAVLA IZVAN ZIDINA i BAZILIKE SV. IVANA LATERANSKOG nekadašnja središnja crkva u kojoj je stolovao Papa dok se nije sagradila bazilika sv. Petra. Dalje se nastavlja metrom do centra. Pauza za ručak. Nastavljamo razgled: BAZILIKA SV. MARIJE VELIKE, CRKVA SV. PETRA U OKOVIMA manja bazilika u kojoj se nalazi Mojsijev kip koji je izradio Michelangelo; KOLOSEUM, najveći amfiteatar ikad izgrađen u Rimskom Carstvu; FORUM ROMANUM, za vrijeme Rimskog Carstva glavni trg oko kojeg su se nalazile najbitnije građevine i na kojem su se donosile najvažnije odluke za cijelo Carstvo; brdo KAPITOL; MARCELLOV TEATAR, OLTAR DOMOVINE… Slobodno vrijeme za večeru ili šetnju. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN: Rim 31.12.

Nakon doručka prema želji odlazak na SVETU MISU. Po završetku svete mise, slobodno vrijeme za ručak ili kratku šetnju. Nastavak razgleda grada – ANĐEOSKA TVRĐAVA, nastavljamo prema TRGU NAVONA. Posjetit ćemo PANTEON, dalje prema TRGU COLONNE na kojem se nalazi stup Marka Aurelija ukrašen spiralnim reljefima. Nastavljamo prema FONTANI DI TREVI, jednom od najljepših baroknih rimskih simbola, pa do ŠPANJOLSKOG TRGA, omiljenog okupljališta mladih. Slobodno vrijeme za osobne programe ili moguć odlazak do Hrvatske crkve, Augustova groba i na trg DEL POPOLO. Povratak u hotel. Noćenje.

Doček Nove godine na ulicama Rima.

5. DAN: Orvieta – Zagreb 01.01.2012.

Doručak. Odlazak iz Rima prema ORVIETU – specifičan biser arhitekture. Posjet katedrali i kapeli San Brizio sa izuzetnim freskama…  Nastavak putovanja talijanskim autostradama prema Rijeci i Zagrebu. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

NAPOMENA: Agencija zadržava pravo promjene redoslijeda razgleda ovisno o radnom vremenu pojedinih objekata te nepredvidivih okolonosti.

U Rimu se razgled obavlja pješice i javnim prijevozom, tako da je potrebno kupiti karte za metro (cca 10,00 eur po osobi za sva tri dana).

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Pet dana u Rimu za doček Nove godine za samo 1.200 kuna uz Kupi u grupi!

  1. Zrinka Gudek says:

    Na koliko osoba se odnosi ova cijena od 1200 kn?

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>