Doživite čari Toscane za 867 kuna za 2 osobe, 3 dana i 2 noći

Doživite zimu u čarobnoj Toscani s ponudom koji donosi portal Mega popust.

Za samo 867 kuna, umjesto prijašnjih 1.388 kuna povedite vama dragu osobu u jednu od najljepših destinacija Europe!

Ova ponuda uključuje 2 noćenja u dvokrevetnoj sobi za 2 osobe te 2 doručka za 2 osobe u hotelu Minerva, koji se nalazi u povijesnom središtu Siene. Hotel Minerva*** ima 56 soba s kupaonicama, telefonom, TV u boji, sef, klima uređaj, mini bar, usluga pranja rublja, priključak na Internet i Wi-Fi. Većina soba ima pogled na Sienu.

Iskoristite ovu ponudu i posjetite crkvu San Domenico,  poznati trg Piazza del Campo, San Gimignan – „srednjovjekovni Manhattan“, gradić s poznatim tornjevima i još mnogo toga.

Toscana je regija u središnjoj Italiji te slovi kao jedan od najljepših dijelova Italije s oko 120 zaštićenih područja prirode. Pokrajine Toscane su: Arezzo, Firenca, Grosseto, Livorno, Lucca, Massa-Carrara, Pisa, Pistoia, Prato i Siena.

Toscana stoljećima svojom ljepotom i bogatom kulturom privlači mnoge ljude u potrazi za odmorom, stvaralaštvom i romantikom. Regija koja je posebno poznata po umjetnosti, povijesti, osamljenim vilama na brežuljcima okruženim čempresima savršen je izbor za odmor. Vrlo popularna Toscana i njezini gradovi, domovi su renesansnih umjetnosti, veličanstvenih trgova i znamenitosti. Među vinogradima i maslinicima, u očaravajućem pejzažu smjestili su se slikoviti zaselci i imanja te mnogobrojne vile i dvorci koji svojim izgledom dočaravaju bogatu prošlost ove talijanske regije.

Jedinstvena Toscana, kolijevka je mnogih umjetnika, pisaca i stvaratelja koji su ovdje boravili i stvarali svoja poznata dijela tijekom prošlosti. Na toskanskoj zemlji gdje se nalaze mnogobrojne obnovljene vile i kuće za odmor u duhu prošlosti, a mnoge od njih i sa očaravajućim pogledima koji sežu preko maslinika, vinograda i brežuljaka pružaju mir i istinski odmor.

Italija je država na jugu Europe. Sastoji se od poluotoka i dva velika otoka na Sredozemnom moru, Sicilije i Sardinije.
Jedinu kopnena granica joj se nalazi na sjeveru, na Alpama, gdje graniči s Francuskom u zapadnom dijelu, Švicarskom na sjeverozapadnom dijelu, Austrijom na sjevernom dijelu, te Slovenijom na sjeveroistočnom Dijelu. Uz kopnene granice ima i morsku granicu s Hrvatskom. Neovisne države San Marino i Vatikan nalaze se unutar teritorija Italije.

Vaucher je valjan do 31.03.2012. godine, stoga požurite!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Doživite čari Toscane za 867 kuna za 2 osobe, 3 dana i 2 noći

  1. olgašubat says:

    dobar dan imate li ovogodišnje popuste za dvije osobe za toskanu? hvala na odgovoru.
    olga šubat

Leave a Reply

Your email address will not be published.