Dva dana za dvije osobe u Vodicama za 240 kuna uz Plati manje

Razveselite vama dragu osobu, provedite nezaboravne zajedničke trenutke na romantičnom vikendu na Jadranu.

Biti romantičan znači primijetiti stvari o svojoj voljenoj osobi koje drugi ne primijete i učiniti nešto posebno u vezi toga što drugi ne bi učinili. Podržite voljenu osobu tako da joj date do znanja da ste pažljivi i brižni – uz ovu romantičnu ponudu portala Plati manje, koja uključuje dva dana, jednu noć i romantični doručak za dvoje u hotelu Kristina u Vodicama za samo 240 kuna.

Hotel se nalazi u prekrasnoj borovoj šumi u blizini centra Vodica, na samoj morskoj obali. Sve sobe pružaju pogled na more i otok Prvić. Osvojit će vas ljubaznost i gostoljubivost domaćina, tradicionalna domaća, mediteranska kuhinja te vrhunska kvalitetna vina.

Kad doživimo romantiku, osjećamo se povezani s drugom osobom na poseban, gotovo mističan način. Mističan, jer osjećamo neobjašnjivu bliskost kroz iskustvo jedinstva i cjelovitosti, a pri toj povezanosti ne gubimo osjećaj za sebe. Osjećamo potpuno jedinstvo, ali ne i istost, jer su jedinstvene razlike koje dovode dvoje ljudi do tog trenutka obuhvaćene. Mi ostajemo svoji dok smo u slatkoj i zadovoljavajućoj vezi s drugom osobom. I to nam omogućuje da se osjećamo uistinu voljenima. Nestaje osjećaj otuđenosti, pa maker i na kratko, i to je ono što čini romantiku tako posebnom i zašto je romantika toliko željena.

Vodice su turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Smještene su na obali, u širokom zaljevu, 11 km sjeverozapadno od Šibenika, centra Šibensko-kninske županije. Vodice danas broje 10.000 stanovnika i idealno su mjesto za odmor gdje će svatko pronaći nešto za sebe. Vodičani su svjesni svog prirodnog bogatstva i s ponosom ga čuvaju.

Iskoristite ovu ponudu i rezervirajte svoj termin!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>