eKlinika.hr: novi portal specijaliziran za zdravstvene usluge na grupnim popustima

eklinika

Odnedavno, hrvatsko tržište grupne kupovine bogatije je za još jedan portal – eKlinka.hr koji se specijalizirao, kao što i samo ime sugerira, za pružanje zdravstvenih usluga na grupnom popustu. Eklinika dakle u dogovoru s partnerima (privatnim poliklinikama/ordinacijama/zdravstvenim ustanovama) dogovara velike popuste na određene zdravstvne usluge na području Hrvatske.

Cilj takve prodaje je obostrano zadovoljstvo kupaca i partnera, na način da cijene zdravstvenih usluga budu znatno pristupačnije korisnicima nego što su bile do sada.

Eklinika nudi zdravstvene usluge iz interne medicine, ginekologije, urologije, ortopedije, oftalmologije, pedijatrije, dermatologije, fizikalne medicine, RTG dijagnostike, stomatologije, neurologije, psihijatrije, laboratorijske pretrage i još dosta toga pa vas pozivamo da provjerite kompletnu ponudu ovog portala koju ćete od sada moći pratiti na SviPopusti.hr pa se i na taj pristupačniji način pobrinete za svoje i zdravlje bliskih vam osoba.

Svakog dana nude se zdravstvene usluge uz popuste koji jamče kvalitetu usluge, po jedna Uslugu dana kao izdvojenu ponuda u zaglavlju portala eKlinika.hr.
Ukoliko želite kupiti određenu zdravstvenu uslugu, kliknite KUPI USLUGU i registrirajte se.
Nakon registracije i potvrđene kupnje na vaš e-mail poslan je KUPON kojeg isprintate i s njime se javljate partneru koji je ponudio zdravstvenu uslugu. Na eKlinika.hr se može plaćati svim kreditnim karticama.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.