Ekspanzija grupnih popusta na tečajeve i radionice

Na grupnim popustima uvijek se može pronaći barem jedna ponuda za učenje stranih jezika, ali to bi najčešće bila više-manje cijela ponuda radionica i tečajeva. U posljednje vrijeme stvari su se počele itekako mijenjati. Trenutno je aktivno nekoliko ponuda za tečajeve iz najrazličitijih područja.

Ponudu koju najlakše možete unovčiti donose Ponuda dana i Učilište Magistra. Ako s vašim zanimanjem nikako ne možete pronaći posao možda je vrijeme za prekvalifikaciju. Naime, po 60% nižoj cijeni nudi se obrazovni program knjigovodstva s upisom u radnu knjižicu. Predavanja traju po mjesec dana, a može se krenuti svaki mjesec počevši već s 13. lipnjem. U cijenu su uključeni svi materijali koji će vam trebati. Polaznici moraju imati završenu najmanje srednju školu. Ponuda dana također nudi i tečaj ugradnje umjetnih noktiju po sniženoj cijenu. Nakon završenog jednodnevnog tečaja polaznici će dobiti međunarodno priznat certifikat. U cijenu od 495 kuna uključen je i start paket u vrijednosti od 550 kuna.

Ono što bi svakako bilo korisno svakom učeniku, studentu ili nekoj drugoj osobi željnoj znanja svakako je jednodnevna  radionica ubrzanog učenja. Trebam To i Poslovno učilište Filaks naučit će vas kako u što manje vremena naučiti što više za samo 147 kuna.  Savladat ćete sve metode za lakše pamćenje i poboljšanje koncentracije.

Ako jednostavno želite uživati u svom vremenu i posvetiti se stvarima koje vas čine sretnima, odaberite svoje područje i kvalitetno savladajte odabrane vještiname. Ako su vas oduvijek oduševljavala aromatična ulja Kupi me nudi tečaj u Aroma akademiji. Izaberite radionicu Eterična ulja u kuhinji ili Eterična ulja i aromaterapija u domaćinstvu i naučite sve o svojstvima pojedinih ulja i upoznajte se s tajnama njihova korištenja.

Ako se želite naučiti našminkati kao profesionalka Kupi me i ovdje uskače u pomoć. 28 sati škole šminkanja u SILK studiju platite 700 kuna. Osim naučenih vještina dobit ćete i diplomu o završenom tečaju.

Grupnjak vas pak vodi na tečaj keramike u trajanju od 4 sata u Tapikeru. Naučit ćete ovladati glinom i kako je kvalitetno oblikovati i ispeći. Cijena tečaja je  599 kuna ne uključujući  alat koji ćete koristiti na tečaju.

Ponuda za različite tečajeve na svipopusti.hr nikada nije bilo više. Ne trošite vrijeme i izaberite jedan za sebe!

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.