Ekstenzije, bojanje i minival trepavica – sve je to na popustu!

Duge i guste trepavice san su svake žene, a većini nas maskara  je predmet koji svakodnevno upotrebljavamo.  No, jeste li razmišljale da to više ne mora biti tako? Ugradnja ekstenzija trepavica i minival trepavica relativno su nove ponude na našem tržištu. Kad ih jednom ugradite na maskaru možete zaboraviti., a potrebno ih je obnavljati otprilike svakih mjesec dana. I svipopusti.hr prate trendove i donose vam niz grupnih popusta na ovu uslugu.

Uz Ponudu dana možete uštedjeti 50% i ugraditi svilene ekstenzije marke Silk Lashes. Tretman traje oko dva sata, a ekstenzije je potrebno obnavljati svaka četiri do sedam tjedana, ovisno o životnom ciklusu prirodnih trepavica.

Kupi u grupi i Beauty centar Sperone uslugu ugradnje ekstenzija trepavica nude za samo 100 kuna.

Ako želite nešto zaista posebno, ekstenzije od prirodne dlake nerca izdvojit ćete 299 kuna. Radi se o individualnim dugotrajnim trepavicama koje se apliciraju direktno na prirodnu trepavicu posebnim medicinskim ljepilom.

Ukoliko ste za nešto blažu verziju uljepšavanja trepavica odlučite se za minival trepavica i korekciju obrva za samo 69 kuna. Tretman traje oko 50 minuta, minival traje od dva do tri mjeseca. Za još bolji izgled dodajte još 40 kuna i obojajte trepavice. Izgledat će duže i uvijene, a maskaru više nećete morati koristiti.

Ponuda dana donosi kompletnu uslugu, minival i bojanje trepavica te korekciju obrva za 76 kuna umjesto 170 kuna.

Odaberite uslugu za sebe i spremne ste za plažu, našminkane i bez šminke 🙂

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.