Energetski certifikat na grupnom popustu!

Ulaskom u Europsku uniju Hrvatska se obvezala na poštivanje mnogo pravilnika, jedan od njih je i Pravilnik o energetskom certificiranju zgrada prema kojem svaka novoizgrađena zgrada prija uporabe mora dobiti energetski certifikat, baš kao i svaka zgrada ili stan namijenjena prodaji. Od 1. siječnja 2016. svaka nekretnina koja se iznajmljuje također će morati imati takav certifikat.

Energetski certifikat daje informacije o energetskim svojstvima zgrade i potrošnji energije. Između ostalog, sadrži opće podatke o zgradi, energetski razred zgrade, podatke o potrebnoj energiji te savjete za poboljšanje energetske učinkovitosti.

Vlasnik koji se odlučio za prodaju nekretnine, a da nije ispoštovao ovaj pravilnik i nabavio energetski certifikat, može dobiti kaznu i do 100 000 kuna.

Kako se to ne bi dogodilo i vama iskoristite ovu ponudu Crnog jajeta i s popustom od 50% nabavite svoj energetski certifikat. Ponuda uključuje energetski pregled i izradu energetskog certifikata za stan ili kuću stambene površine od 50 m2 do 250 m2, a u cijenu od 1495 kuna uključen je dolazak na objekt, energetski pregled, izrada energetskog certifikata u dva primjerka.

Ponuda vrijedi još 36 sati stoga požurite i pobrinite se da vaša nekretnina dobije svoj energetski certifikat na vrijeme.

This entry was posted in SviPopusti.hr and tagged , , , . Bookmark the permalink.

3 Responses to Energetski certifikat na grupnom popustu!

 1. Ovo je jako dobra ponuda, treba ih biti više. Energetski certifikat će biti sve aktualniji, a cijena i nije mala.

 2. MIRJANA BEGIĆ says:

  Stan od 40m2 u centru Siska. Izgrađen prije drugog svjetskog rata. Nacionaliziran. Proglašen kulturnim dobrom. Pravo prvokupa RH.
  Općinski sud Sisak
  Zemljišno knjižni odjel Sisak
  K.o. SISAK STARI
  k.č.br. 1143
  zk.ul.br.4184

Leave a Reply

Your email address will not be published.