Fitness za mame i bebe sve popularniji!

Mišljenje da se trudnice ne smiju previše umarati, a kamoli nastaviti s aktivnim životom na koji su navikle, odavno više ne vrijedi. Baš naprotiv, dokazano je da odgovarajuće fizičke aktivnosti olakšavaju sam porod i ubrzavaju oporavak nakon njega.

Jednako tako, mladim je mamama često teško pronaći sat vremena samo za sebe, pa tjelovježbu htjele ili ne, najčešće moraju zanemariti. No, to nužno ne mora biti tako! Postoji način da se rekreirate i u isto vrijeme još više se zbližite sa svojim djetetom! Rješenje je Fitness za mame i bebe kojim se preko Svipopusti.hr i KupiMe možete baviti čak 65% jeftinije!

Naime, za samo 59 kuna imate mogućnost dva puta tjedno vježbati zajedno sa svojim mališanima i ujedno sklapati nova prijateljstva, baš kao i vaša djeca 🙂

Trening se održava u steriliziranoj i čistoj prostoriji potpuno prilagođenoj vama i vašoj djeci, a uz stručno vodstvo brzo ćete se vratiti u formu koju ste imali nakon poroda, a trudnice će ojačati mišiće i tako lakše proći kroz period koji je pred njima.

Požurite po svoj kupon jer je još malo pa nestalo 🙂

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.