Ginekološki pregled, PAPA test i ultrazvuk na grupnom popustu za samo 249 kuna

Kolektiva u suradnji s Poliklinikom Adarta donosi 50% popusta na veliki ginekološki pregled, koji uključuje pregled, PAPA test i ultrazvuk – prvu crtu obrane u borbi sa spolnim bolestima, problemima s jajnicima, cistama, rakom, raznim tumorima te ostalim negativcima koji napadaju naše tijelo.

Platite samo 249 kuna, umjesto prijašnjih 500 kuna i na vrijeme spriječite bilo kakav trag bolesti.

Poliklinika Adarta je novootvorena moderna poliklinika koju vodi vrlo popularan varaždinski ginekolog dr. Aleksandar Jukić, smještena u Varaždinu na adresi Zvonka i Vladimira Milkovića 36/Meštrovićeva 1 (preko puta parkirališta Opće bolnice Varaždin). Poliklinika posjeduje najmoderniju opremu kako za praćenje urednih trudnoća tako za otkrivanje poremećaja (patologije) u trudnoći te njihovo liječenje. Ginekološke tegobe, od ranih poremećaja menstruacije u adolescentnoj dobi, preko praćenja i tretmana dobroćudnih te potencijalno zloćudnih bolesti (kao što su CIN promjene) kao i pravodobno tretiranje hormonalnih smetnji u vrijeme gubljenja menstruacije – sve spadaju u standardne usluge poliklinike Adarta. Kroz susretljiv i nadasve ljubazan pristup na jednom ćete mjestu dobiti sve neophodne usluge i informacije kako bi vaše zdravlje (i ako govorimo o trudnoći – zdravlje vašeg djeteta) dobilo najbolju moguću skrb.

Ukoliko se neki od vama neophodnih medicinskih tretmana ne nađe na popisu usluga Poliklinike Adarta, dogovoriti će isti za vas s nekom od njihovih suradnih ustanova ili vas uputiti gdje se navedeni tretman ili usluga može dobiti bez naknade.

Radno vrijeme Poliklinike je od ponedjeljka do petka 08-20h, a subotom po dogovoru.

Požurite, jer je ponuda ograničena na 15 kupona! Stavite svoje zdravlje na prvo mjesto i pregledajte se već danas.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>