Groupon Now uvodi nove načine grupne kupnje: Gladan sam i Dosadno mi je

Pokretač Groupona, najbrže rastuće kompanije u povijesti, Andrew Mason najavio je uvođenje nove usluge nazvane Groupon Now koja će se znatno razlikovati po konceptu od dosadašnjg klasičnog načina grupne kupovine.

Naime Mason je najavio da će Groupon Now usluga sadržavati dva nova gumba (opcije) nazvana Gladan sam i Dosadno mi je. Odabirom jedne od te dvije opcije korisnicima će biti prikazani svi grupni popusti i ponude za grupnu kupnju u njihovoj neposrednoj blizini koje će se još uvijek biti 50%-90% snižene. Dakako, ovaj način grupne kupnje bit će posebno zanimljiv kupcima u pokretu odnosno korisnicima pametnih mobilnih telefona – smartphoneova.

Opcija Gladan sam korisniku će tako primjerice prikazati sve restorane u njegovoj blizini koji u to vrijeme nude svoja jela s grupnim popustom od najmanje 50 posto. Ono što je možda još bitnije, ova će mogućnost biti posebno zanimljiva VLASNICIMA restorana jer će biti u mogućnosti sami odrediti vrijeme kada će svoja jela ili usluge nuditi s velikim grupnim popustom te će na taj način moći lakše popuniti restoran baš u ono vrijeme kada nema dovoljno gostiju koji plaćaju redovnu cijenu jela.

Gruponov dohodak u 2010. bio je 750 milijuna dolara, a procjenjuje se da će u 2011. taj iznost premašiti za čak 5 puta! Svakako će biti interesantno pratiti kako će i kada će veliki hrvatski siteovi za grupne popuste poput KupiMe, Kolektive, Povoljno.hr ili Grupnjaka implementirati ove nove koncepte grupne kupnje.

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Groupon Now uvodi nove načine grupne kupnje: Gladan sam i Dosadno mi je

  1. Vesna Parat says:

    Da li postoji mogućnost da dio usluga reklamiramo i prodajemo preko Vas ?

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>