Grupna kupovina čuva vaše zdravlje

U brzom načinu života najčešće zaboravimo na ono najvažnije, svoje zdravlje. Neprestano smo u utrci s vremenom i izgovori tip stvarno sam mislila, ali nisam stigla, vrijeme mi prebrzo prolazi, budem sljedeći put odavno su potrošeni. Krajnje je vrijeme da zastanete i upitate se činite li dovoljno da biste sačuvali najveću dragocjenost – svoje tijelo.

Povoljno.hr i poliklinika Svečnjak nude vam preventivni ginekološki pregled koji uključuje papa test i ultrazvuk po dvostruko nižoj cijeni. Za samo 250 kuna izbjeći ćete gužve u čekaonicama i dobiti najbolju moguću uslugu.

 Ginekološke preglede svaka bi žena trebala obavljati otprilike jednom godišnje, ako je sve u redu. Važno je znati da se upravo redovitim pregledima i prevencijom većina bolesti na vrijeme može uočiti i izbjeći komplikacije.

 Izjave da se radi o nelagodnom pregledu mogu izgovarati samo petnaestogodišnjakinje. Svaka  samosvjesna žena kojoj je stalo do sebe i svog tijela neće si dopustiti višegodišnje pauze između pregleda. Stručnjaci znaju što je najbolje, bolje i od internetskih foruma ili mamine tetke u trećem koljenu.

 Još jednom, izgovora više zaista nema, ako je sustav grupne kupovine počeo paziti na vaše zdravlje, vrijeme je da i vi to učinite.

 

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.