Grupna kupovina suvenira

Zanimljiva ponuda stiže nam iz SviHappy.hr. Ususret dolasku pape Benedicta VI. korisnicima grupnih popusta nudi se ni manje ni više – stolni suvenir s likom pape Ivana Pavla II. U marijanskim svetištima i u za to prigodno  vrijeme prodaja vjerskih suvenira oduvijek je bio dobar posao. Painart prepoznao je priliku da svoju djelatnost prošire i na bespuća internetske kupovine.

Ivan Pavao II poznat je kao najpopularniji papa, kao papa koji je tri puta posjetio našu zemlju i koji uživa nevjerojatno velike simpatije vjernika. Nedavno je proglašen blaženim. Prigodno, poduzeće LK prodaje samostojeći drveni suvenir s njegovim likom po 51% nižoj cijeni. Dakle, kupnjom kupona SviHappy.hr ovaj suvenir moguće je kupiti za 49 kuna. Zagrepčani mogu svoj proizvod preuzeti osobno, a oni koji naručuju poštom trebaju izdvojiti još 40 kuna prilikom plaćanja pouzećem.

MEGApopust pobrinuo se za popust od 50% na izradu fotografije na platnu po vašim fotografijama. Dakle, za 150 kuna u najviše tjedan dana po primitku fotografije  tvrtka MEGAPLAKAT izradit će sliku dimenzija 40 x 30cm s pripadajućim drvenim okvirom. Možete kombinirati više kupona i nadoplatu za slike većih dimenzija. Sliku možete preuzeti osobno  u Sisku ili naručiti poštom uz nadoplatu od 18 kuna po dostavi.

U nedostatku ideja za rođendanske poklone, poklone za godišnjice ili poklone za sebe prelistajte svipopusti.hr i pronađite zanimljivu ponudu. Osim što ćete uštedjeti najmanje 50% dobit ćete i originalan poklon za najdraže.

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Grupna kupovina suvenira

 1. Poštovani,
  javljam se kao vlasnik stranice http://www.ludvig-designe.com te vas pozivam da stranicu posjetite kako bi vidjeli veliki broj izlagača koji se bave izradom unikatnih suvenira,pa ako naiđete na nekoga sa kojima bi napravili buduću suradnju slobodno se javite,stranica nema komercijalni karakter jer to radim iz hobija, a ujedno pomažem kreativcima da njihovi radovi nađu put na tržištu.
  Pozdrav i želim vam ugodan ostatak dana

  Željko

 2. naušnica i cijena : bez popusta – 35,00 kn, s popustom 22,00 kn.
  Inače za narudžbe iznad 50,00 kn besplatna poštarina.

  [email protected]

Leave a Reply

Your email address will not be published.