Grupni.hr i Kolektiva brinu se za ludu i jeftinu zabavu ovog ljeta

Brazilski party NOITE de PAGODE i po četvrti puta se održava u Zagrebu u organizaciji Capoeira Amazonas Zagreb.  Ako još niste prisustvovali ovakvoj zabavi pravo je vrijeme da osjetite dašak Brazila u našem glavnom gradu!  Party se održava 2. srpnja, a svoju premium ulaznicu u vrijednosti od 500 kuna preko Grupni.hr kupite za dvostruko manje novca. U ovu cijenu uključena je večera, 20 pića po izboru te piće dobrodošlice. Ovoj zabavi mogu prisustvovati samo punoljetne osobe, a osiguran je i prijevoz taxiem po povoljnijim cijenama.

Za kupnju Classic ulaznice platite 15 kuna, dobit ćete piće dobrodošlice te svako šesto kupljeno piće gratis.

Brazilski party okuplja sve zaljubljenike u kulturu, hranu i piće Brazila, kao i one koji se jednostavno žele dobro zabaviti, najesti i naplesati na otvorenom, oko velike vatre. Prepustite se ritmovima sambe i zabavite se kao nikada do sad!

Kolektiva se pobrinula za one koji preferiraju drugačiji način zabave. Kupnjom kupona za 36 kuna dobit ćete dvije ulaznice za Svjetsko prvenstvo motora s prikolicom za subotu 25. lipnja i  za Alpe Adria prvenstvo 26. lipnja na Grobniku. U nedjelju navijajte za naše, Lorisa Valjana i Marka Ercega koji voze u klasi Stocksport 1000. Zaljubljenici u motocikle, nemojte propustiti ovakav spektakal, Grobnik čeka na vas!

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>