Grupni popust na mišićavo tijelo!

Ove godine ljeto je doslovno zagrijalo preko noći i mnogi od nas nisu stigli dovesti svoje tijelo u formu. Dakle, vremena nema i treba poduzeti drastične poteze i znojiti se nešto više, ali ne i skuplje!

Naime, svipopusti ponovno donose pregršt ponuda za vas, pa tako možete isplesati kilograme u Plesnom centru FREDI plešući klasične latinsko-američke plesove, argentinski tango, salsu, bachatu i kizombu ili zumbu po 51% povoljnijoj cijeni!

Ako niste tip za ples, ali jeste za naporno vježbanje koje nudi brzo vidljive rezultate onda izaberite Carver fitness trening. Ukoliko iskoristite ovu ponudu i kupite kupon za 199 kuna ostvarujete popust od 50% na 10 treninga na carver spravi, kardio spravi sa simultanim 3D laterarnim pokretom. Također, možete iskoristiti i 30% popusta na Power Plate pakete.

Ako ste psihički i fizički spremni na ludo vježbanje, onda je Insanity workout ili Fit Box vaš pravi odabir. Radi se o programu vježbanja koji u samo 60 dana dovodi do nevjerojatnih transformacija tijela, sagorijeva se do 1000 kcal u sat vremena, a profesionalni treneri kombiniraju anaerobne i aerobne vježbe. Za tri sata vježbanja tjedno potrebno je izdvojiti samo 149 kuna i čeličnu volju.

Za kraj izdvajamo i prilično naporan, ali fizičkoj i psihičkoj spremi vrlo koristan ples na šipci. Ova ponuda za vas je dostupna za samo 119 kuna, a pomoći će vam da vratite samopouzdanje, razvijete mišićnu snagu i fleksibilnost i osjećate s ebolje u svojoj koži.

Dakle, izgovora nema, uz svipopusti.hr jednim ste klikom bliže svojoj savršenoj figuri 🙂

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.