Grupni popust na znanje

Da znanje nije besplatno odavno znamo, ali da znanje može biti jeftinije – e, to je novost!

Grupni popusti počeli su se iskazivati i na tom polju. Za sada se najčešće nude tečajevi stranih jezika, počevši  od 50% popusta po stupnju. Na vama je da izaberete ponudu koja vam najbolje odgovara i naučite razgovarati na još jednom jeziku.

Ako se i dalje nećkate oko upisa jer su vam negativna školska iskustva učenja stranih jezika još uvijek svježa, treba napomenuti da se za razliku od školskog razreda na tečajevima  okupljaju ljudi koji su svjesno odabrali učenje, oni koji žele raditi i skupljati nova znanja te ih u tome ih ne ometaju oni koji ne misle tako. Uz  dobrog predavača i volju možete napredovati velikom brzinom.

Trenutno Bagatela donosi popust od 50% na ljetnu školu stranih jezika V.V. Butković u Zagrebu. Radi se o intenzivnom tečaju od 40 školskih sati u vrijeme od 27. lipnja do 15. srpnja, a polaznici mogu birati između talijanskog, njemačkog i engleskog jezika. Pri upisu polaznici testiraju svoje znanje kako bi upisali stupanj koji im odgovara.

Škola stranih jezika SMART i Megapopust nude prvi stupanj engleskog ili njemačkog jezika po 51% nižoj cijeni. Nastava počinje 30. svibnja, a nakon položenog stupnja polaznici dobivaju diplomu.

Ne gubite vrijeme, čovjek uči dok je živ, ali poželjno je krenuti što ranije!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.