Grupni popusti na automobilske usluge nikako da zažive

Hoće li i limeni ljubimci konačno doći na svoje, barem što se tiče ponuda za grupne popuste? Ponuda na tržištu grupnih kupovina i dalje je prilično slaba, trenutno su na području cijele Hrvatske aktivne tek tri, jedna za servis, jedna za praonicu i jedna za najam automobila. Prostora za širenje na ovom području ima mnogo, automobili čekaju svoje vrijeme!

Ako vozite Mitsubishi preko portala BonusPlus imate priliku servisirati automobil za samo 100 kuna uslugom koja vrijedi 500 kuna u autokući Horvat. Kuponom su odlučili nagraditi samo svoje stalne klijente te da biste imali pravo iskoristiti ovu ponudu morate dokazati da ste u istoj autokući već kupili rezervne dijelove u vrijednosti od najmanje 1000 kuna.

Da biste svom ljubimcu i izvana podarili stari sjaj pobrinuo se Grupni.hr. Za 75 kuna možete kupiti kupon za autopraonicu Operi me. Jedan kupon vrijedi za pranje dva kompletna pranja automobila ili možete jedan automobil oprati dva puta.

Obje ponude bile su za zagrebačko područje, a što je s automobilima iz drugih krajevima Hrvatske? Po tom pitanju iskazao se Megapopust.hr i to ponudom za Split. Nova Rent a Car nudi kupcimanudi kupcima 51% popusta za tri dana unajmljivanja  automobila, platite 544 umjesto 1110 kuna.

Možda vam se baš sada pokvario automobil, možda još „gura“ ali za dulja putovanja je prilično nesiguran, a možda uopće nemate vlastito prijevozno sredstvo a baš želite iskoristiti ovo lijepo vrijeme… Kupite kupon, izaberite automobil po želji i krenite!

This entry was posted in Ostalo and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Grupni popusti na automobilske usluge nikako da zažive

  1. Lovro says:

    Vjerovatno je riječ o tome da oni koji pružaju bilo kakvu vrstu usluga za automobile jednostavno ne trebaju davati grupne popuste jer ionako sve što ima veze s automobilima u ovoj državi posluje više nego dobro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.