Grupni popusti na sistematske preglede

Zdravlje. Naše najveće bogatstvo koje najčešće počnemo cijeniti tek kad ga izgubimo. Da se to ne bi dogodilo pobrinuli su se grupni popusti s pregršt popusta na zdravstvene preglede i rano dijagnosticiranje karcinoma.

Povoljno.hr i poliklinika Svečnjak još se jednom brinu za vaše zdravlje. Po dvostruko nižoj cijeni žene mogu obaviti sistematski pregled uključujući ultrazvuk i mamografiju dojki te tako otkriti kvržice na vrijeme ili se uvjeriti u vlastito zdravlje. Muškarci, pak, mogu za svega 235 kuna pristupiti sistematskom pregledu i kontroli prostate ultrazvukom i labaratorijskom pretragom. Uočavanje problema na vrijeme ključno je za što uspješniju terapiju i oporavak ljudi oboljelih od raka.

I Ponuda dana iskazala se na ovom području. Trenutno   je aktivna ponuda Poliklinike Stela koja uključuje detaljnu analizu krvi za žene kako bi dobile kvalitetnu sliku stanja organizma s obzirom na maligna oboljenja. Odnosno, kontrolirat će se prisutnost biljega za karcinome jetre, jajnika, dojke, gušterače, žučnog mjehura i gastrointestinalnog trakta po cijeni od 345 kuna.  Muškarci će u istoj poliklinici po nešto nižoj cijeni, za 275 kuna, moći kontrolirati prisutnost biljega za karcinom prostate, jetre, testisa, gušterače, žučnog mjehura i gastrointestinalnog trakta.

Poliklinika dr. MM nudi sistematski pregled po cijeni od 345 kuna. Za taj iznos dobit ćete kompletna krvnu sliku i pregled urina, ultrazvučni pregled jetre, bubrega i slezene te prostate ili dojki. U cijenu je uključen i EKG, mjerenje tlaka te pregled ortopeda ultrazvukom.

Vrijeme je da odvojite vrijeme i sitan novac te odlučite kontrolirati svoje zdravlje. Bez dugih čekanja na vrijeme otkrite moguće bolesti i što prije krenite s njihovim liječenjem.

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>