Grupni popusti na tečajeve za strane jezike!

Koliko jezika govoriš, toliko ljudi vrijediš kaže svima nam poznata poslovica. Jezik je ono što povezuje ljude, ruši mostove i pretvara svaki kutak svijeta u blisko mjesto. Zato, pravo je vrijeme da usvojite nove vještine ili obnovite stara znanja stranih jezika. Svipopusti.hr donose mnogo ponuda za jeftino učenje stranih jezika, a za nekoliko smo izdvosjili za vas.

Izgovor “nemam vremena” ne može proći u slučaju da strani jezik možemo naučiti ne odlazeći iz vlastita doma. Online tečajevi sve su popularniji način učenja, tako primjerice za samo 93 kune možete 6 mjeseci učiti jedan od jedanaest stranih jezika i to na svim razinama. Osim standardnih europskih jezika, u ponudi su i japanski, kineski (mandarinski) i korejski!

Engelski jezik možete naučiti uz online tečaj koji je osmislio British language centre – međunarodni centar u Londonu koji slovi kao jedna je od najboljih svjetskih online škola jezika. Tečaj traje 120 sati, a svi polaznici dobit će detaljne izvještaje o rezultatima i progress test na temelju kojeg se dobiva BLC4U certifikat. Ušteda je 89%.

Čak 63% možete uštedjeti ako se odlučite za dvotjedni tečaj francuskog jezika. Radi se o intezivnom tečaju u trajanju od 20 sati uključuje i nastavne materijale.

Od 359 kuna kreću se cijene za početni ili konverzacijski tečaj engleskog, njemačkog, talijanskog ili portugalskog jezika. Početak svih tečajeva je 17. lipnja.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.