Grupni popusti napunili kozmetičke salone

Grupni popusti na kozmetičke i frizerske usluge najčešći su izbor u grupnoj kupnji. Približava se ljeto i svaka žena koja drži do sebe bori se protiv celulita kako god može; kremama, vježbama ili nekim alternativnim metodama. Ono što su oduvijek priželjkivale, a bilo im je financijski prilično nedostupno su anticelulitni tretmani. Na SviPopusti.hr već se nekoliko tjedana svakodnevno nudi po najmanje jedan popust na takve tretmane u različitim kozmetičkim salonima. Ono što fascinira jest da zainteresiranih kupaca neprestano ima.

Popusti se penju i preko 80%. Tako je Ponuda Dana ponudila popust od 1250kn na 5 tretmana u trajanju od sat i pol svaki. Prodano više od 400 kupona čime su osoblju Beauty salona Exclusive zadane pune ruke posla.

Anticelulitni tretmani najčešće se, uz klasičnu ručnu anticelulitnu masažu, sastoje i od još nekoliko tretmana. Najčešće su to još kavitacija, limfna drenaža i body wraping.

Kavitacija je jedna od novijih metoda kojim se uklanjaju masne naslage nekirurškim putem. Ultrazvučni valovi mehanički razbijaju nakupljene masne stanice pretvarajući ih u  međustaničnu tekućinu gdje se razgrađuju i naposljetku se kao višak tekućine izbacuju iz tijela.

Limfna drenaža je postupak koji se može izvoditi ručno ili pomoću aparata za limfnu drenažu. Njome se potiče protok limfne tekućine  u tijelu čime se ubrzava i rješavanje toksina i otpadnih tvari iz organizma. Tijekom tretmana stimuliraju se limfne žile kako bi se ubrzao optok. Potiče cirkulaciju i osim za uklanjanje celulita ima jako opuštajući učinak na živčani sustav te služi i kao odlična antistresna terapija.

Body wrapping, odnosno metoda ovijanja tijela također potiče limfnu i krvnu cirkulaciju, ali metodom kompresije. Najčešće se radi nakon pilinga ili masaže jer tada ima najbolji učinak.

Na SviPopusti.hr trenutno je aktivna ponuda tri anticelulitne masaže za svega 149 kuna u posredništvu BonusPlus, a u sklopu grupne kupovine preko Uhvati Val nudi se popust od 67 % popusta na dva paketa kavitacije, anticelulitne masaže i limfne drenaže.

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.