Grupni popusti poslužuju hladna pića u pola cijene!

Iako su, uz sve ostalo i cijene pića u kafićima poskupjele, nijedan pravi Hrvat ne može se odreći užitka uz drage ljude ili novine, fini napitak, laganu glazbu i ugodna atmosferu. Iako puno jeftinija, kava koju skuhamo kod kuće nikada nije ni približno dobra kao ona u omiljenom kafiću. Ne očajavajte, grupni popusti imaju rješenje za vas!

Preko Ponude dana možete kupiti voucher za 45 kuna te piti pića u vrijednosti 100 kuna. Ovaj je kupon iskoristiv u popularnoj zagrebačkoj Tkalči, točnije u Inversa baru. Ponuda uključuje sva alkoholna i bezalkoholna pića, dobrodošli su i pušači i nepušači, a dok čekate svoju cugu možete i potpuno besplatno surfati internetom.

Pomoću Big Sale portala možete kupiti bon za Green bar u vrijednosti od 50 kuna po dvostruko sniženoj cijeni.  Ovaj kupon se odnosi na 4 pića, dva Lavazza iglu i dva Juicy Vita soka. Kupon se mora iskoristiti odjednom. Green bar nalazi se na adresi Radničkoj cesta 34 A, pa ako vam je usput navratite i osvježite sebe i svoje društvo!

Ako ste ipak odlučili ostati kod kuće i satima uživati na svojoj terasi pijuckajući hladno piće trebat će vam Kristallfrost posuda za hlađenje pića. Naime, ovaj inovativni proizvod preko Ponude dana možete kupiti za svega 135 kuna. Ova posuda obrubljena je nehrđajućim čelikom, a izrađena je od duplog sloja acrylic stakla.  Između slojeva nalazi se posebna tekućina za hlađenje koja je zaslužna da vaše piće ostane na idealnoj temperaturi. Funkcionira vrlo jednostavno, potrebno ju je prije upotrebe staviti u zamrzivač na nekoliko sati.

This entry was posted in Grupna kupovina, SviPopusti.hr and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.