Grupni popusti produžuju ljeto!

Ponedjeljak, prvi ponedjeljak u rujnu, prvi oblačni ponedjeljak u rujnu – na prvu ne zvuči obećavajuće. Najradje biste ostali pod pokrivačem i sanjarili o ljetu i odmoru koji je prebrzo prošao. No, stvarnost je drugačija, treba se vratiti u ustaljeni ritam i posvetiti se svakodnevnim obavezama.

Ipak, ne treba očajavati jer kalendarski ljeto traje još dvadesetak dana, a meteorolozi predviđaju toplije vrijeme. S druge pak strane, zabavu ne treba tražiti u kalendaru nego jednostavno odvojiti nekoliko sati za izlet koji ćete pamtiti.

Svipopusti.hr donose nekoliko načina na koji možete produžiti ljeto i biti turist u vlastitoj zemlji. Krećemo s dvije ulaznice za vidikovac Zagreb Eye - nezaobilaznu turističku stanicu ovog ljeta. Naime, s 53% popusta možete birati između dvije ulaznice za odrasle osobe za 19 kuna, dvije ulaznice uz dvije majmunovače (liker od banane i meda) ili dvije ulaznice sa dva hrvatska zalogaja (slavonski, istarski ili dalmatinski). Zašto ne biste iskoristili ovu priliku i drugačijim očima pogledali Kaptol, Gradec, Gornji i Donji grad te ostale kulturno-povijesne građevine Zagreba.

Dok su stranim turistima Plitvička jezera obavezna stanica, mnogo je manje Hrvata koji su vidjeli te prirodne ljepote. Razlozi su različiti, a najčešći je nedostatak novca. Stoga vam Promotiva nudi ponudu za tri dana za dvije osobe u Plitvičkoj vili, s pićem dobrodošlice i ulaznicama za Baraćeve spilje za samo 699 kuna umjesto 1.190 kn

Na kraju izdvajamo ulaznice za Speedway European Championship koja će se održati 14. rujna. Radi se o najuzbudljivijoj moto utrci u Hrvatskoj, a s popustom od 50% možete kupiti karte za VIP, žutu, crvenu ili sivu tribinu.

Ponuda je mnogo, a sve možete pronaći na http://svipopusti.hr/. Ne postoji razlog da ne sakupimo još poneku lijepu uspomenu ovog ljeta :)

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>