Grupni popusti za zvjezdani osmijeh!

Neki od nas sretni su što su se rodili s nizom savršeno ravnih bijelih zubi. No, većina nas se za takav osmjeh ipak treba pobrinuti malo više od redovitog četkanja i stomatoloških pregleda.

Nakon što izrastu svi trajni zubi (osim umnjaka) velikom broju djece preporučuje se nošenje aparatića za zube. Biraju između mobilnih (što se nose određeni broj sati tijekom dana i preko noći) i fiksnih, što se nose neprestano. Prednost mobilnog aparatića jest što ga se u svakom trenutku može skinuti, no ispravljanje zubi traje mnogo dulje nego kod korištenja fiksnih aparatića.

Do 18. godine nošenje ortodonskog aparatića financira HZZO, no što ako se za ortodonsku terapiju odlučimo kasnije? Zbog nedostatka financija mnogi odustaju od aparatića u odrasloj dobi i odlučuju cijeli život skrivati osmijeh. No, ne mora biti tako!

Ponuda dana pripremila je ponudu za ortodontski aparat za jednu čeljust od 6.499 kuna. Ponuda uključuje sve preglede tijekom nošenja, a na vama je da izaberete aparatić s keramičkim ili metalnim.

Nakon što ispravite svoj osmijeh treba ga i održavati. Tako za samo 149 kuna (popust od 67%) možete izabrati stomatološki pregled i jednu plombu, za 199 kuna stomatološki pregled i dvije plombe, a za 159 kuna stomatološki pregled, jednu plombu, čišćenje zubnog kamenca i poliranje.

Za završni efekt potrebno je još i izbijeliti zube. Svipopusti.hr pronašli su nekoliko načina da to učinite što povoljnije. Ova ponuda za 199 kuna uključuje kozmetičko izbjeljivanje zubi gelom bez peroksida koji nije štetan za desne i caklinu. Rezultati bi trebali biti vidljivi odmah, a zubi bjelji od dvije do osam nijansi.

Ako ste “sam svoj majstor” tip za vas je idealna ponuda WhiteLight aparata za izbjeljivanje zubi za kućnu uporabu. Za 159 kuna dobit ćete uređaj za izbjeljivanje, dvije tubice gela za bolju propusnost, dodatni perivi nastavak za uređaj i dvije baterije za uređaj.

Mnogo je povoljnih načina da se i vi zablistate holivudskim osmijehom, samo se odlučite koja je kombinacija idelna za vas :D

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>