Grupnim popustima protiv najvećeg ženskog neprijatelja – celulita!

Da, sunce sija i obasjava onog čije se ime mnoge žene boje izgovoriti. Celulit.  Mršavije, punije, starije, mlađe – celulit ne bira svoje žrtve i utaborio se na tijelu gotovo svake žene.

Prema definiciji, celulit je masno tkivo koje se nakuplja na određenim dijelovima (najčešće ženskog ) tijela, na bedrima, stražnjici, oko koljena.. Uzroci su  različiti; naslijeđe, stres, nagle promjene težine, loša prehrana i sjedilački način života.

Kada jednom žena postane njegova žrtva, teško ga se može riješiti, no to nije nemoguće! Svipopusti.hr donose nekoliko ponuda za različite anticelulitne tretmane koji vašem tijelu mogu vratiti izgled kakav zaslužujete!

Izdvajamo Ponudu dana i Pedi SpA, s popustom od 76% možete kupiti jedan od dva paketa tretmana. Prvi obuhvaća 5 LPG-a i 5 anticelulitnih masaža, a drugi 5 LPG-a i dvije limfne drenaže.

Zanimljiva ponuda stiže i iz kozmetičkog salona Lavandas. Tamo za samo 199 kuna možete kupiti 5 ručnih anticelulitnih masaža te ostvariti još 50% popusta na sve ostale usluge ovog kozmetičkog salona, kao što su tretmani lica, masaže, pedikure…

Za 449 kuna možete kupiti ovu ponudu i uštedjeti 63% vlastita novca. Ponuda obuhvaća 10 ručnih anticelulitnih masaža kojima se tretiraju noge i trbuh.

Za bolje rezultate stručnjaci, osim anticelulitnih tretmana, preporučuju i redovito vježbanje, više  kretanja i vode te zdraviju prehranu. Poslušajte ih, jer osim što ćete bolje izgledati, bolje ćete se i osjećati J

Sve ostale ponude pogledajte na svipopusti.hr!

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.