Grupnjak donosi šampon protiv prhuti i svrbeža za 49 kuna

Grupnjak.hr zajedno sa Studiom za kožne probleme i neugode daruje 51% popusta za šampon protiv prhuti i svrbeža od 500 ml na bazi minerala i ekstrakta sirove koprive.

Priuštite si prirodni biljni šampon protiv prhuti i svrbeža te za jačanje korijena kose na prirodan i učinkovit način za samo 49 kuna, umjesto 100 kuna. Kod težeg oblika seboreje i seboreičnog dermatitisa vlasišta, potrebno je kuru nadopuniti losionom. Seboreju lica otklanja drugi preparat koji nije uključen u ovu ponudu.

Studio za kožne probleme i neugode godinama se stručno i djelotvorno bori s neugodnostima, iritacijama i upalnim procesima na ljudskoj koži. Također, stručno se bori i s problemima seboreje, odnosno neugodne prhuti i mašćenja kose, šamponom i losionom. Šampon na bazi minerala i ekstrakta sirove koprive nanosi se na vlasište nježnim utrljavanjem i masiranjem. Potpuno prirodan ne izaziva nikakve nuspojave ili dodatne iritacije. Učinkovito smiruje iritacije, svrbež, suhoću vlasišta, perutanje te ojačava korijen kose. Već nakon prvog korištenja osjeća se olakšanje, smanjenje svrbeža i perutanja. Losion se koristi u težim slučajevima seboreičnog dermatitisa vlasišta, dok je u blažim slučajevima dovoljan šampon koji se pokazao vrlo učinkovit i kod blažeg oblika psorijaze vlasišta. Ured za savjetovanje nalazi se ispod Baschiere 2, gdje možete podići proizvod. Na području grada Zagreba moguća je dostava uz nadoplatu od 20 kuna, dok je za cijelu Hrvatsku moguća dostava poštom, a cijena poštarine iznosi 30 kuna.

U slučaju da u 10 dana šampon nije ispunio obećano, Studio vam je spreman vratiti uplaćeni novac. Dakle, nemate ništa za izgubiti kupnjom ovog kupona! Vrijeme je da skinete okove i dopustite vlasištu da prodiše punim plućima i pokaže se u punom sjaju.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.