Grupnjak.hr već do 15h odveo 600 ljudi na seosko domaćinstvo

seosko domaćinstvo

Jedna od najpopularnijih stranica za grupne popuste u Hrvatskoj odnosno portal za grupnu kupnju intrigantnog imena – Grupnjak.hr (trenutno drži 4. mjesto na našoj Facebook ljestvici popularnosti) dokazao je još jednom gotovo zastrašujuću moć i učinkovitost online grupne kupovine.

Već do 15h rasprodali su svih 300 kupona za dvoje za 2 dana i 1 noć (s ićem i pićem) na seoskom gospodarstvu Jelenov Greben u Sloveniji. Po cijeni od svega 222 kune (umjesto 444kn, popust 50%) imali ste priliku otići uživati s vama dragom osobom u prekrasnoj prirodi i gurmanskim delicijama tog slovenskog kraja, družiti se sa srnama i jelenima te rekreirati se raznim sportskim aktivnostima.

Nadajmo se da će sličnih ponuda, posebice kada je riječ o agroturizmu i kontinentalnom turizmu biti još na radost domaćina, nas gosta, a i posrednika – portala za grupne popuste i online kupnju.

This entry was posted in Grupna kupovina and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Odgovorite

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Zahtijevana polja su označena s *

*

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>